Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, după exit-poll: 'Vom avea în următorii 5 ani o voce puternică în PE'. Liderul UDMR arată cu degetul spre Guvern pentru cozile din Diaspora

kelemen hunor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că dacă rezultatele exit-poll-ului se vor confirma la numărătoarea voturilor, Uniunea va avea în următorii 5 ani o voce puternică în Parlamentul European. Kelemen spune că „e păcat”, referindu-se la cozile din Diaspora.

Rareș Bogdan face marele anunț: PNL solicită alegeri ANTICIPATE de urgență

„Acest rezultat afișat după exit-poll, 5,4% înseamnă că vom avea în următorii 5 ani o voce puternică în PE. Numărul de voturi dacă aceste estimări după numărarea tuturor voturilor vor fi confirmate, înseamnă că avem 440 - 450.000 de voturi ceea ce nu am avut niciodată la europarlamentare. Mulțumesc susținătorilor noștri, primarilor, consilierilor și echipei din sediu, care sunt permanent în campanie cu arma la picior. Trebuie să așteptăm numărătoarea voturilor, considerăm că vom avea o reprezentare puternică. (...) Trebuie să construim drumul pe care noi am pornit, inclusiv Minority SafePack și pachetul pentru apărarea minorităților etnice din UE este un deziderat pentru noi. Trebuie să fim acolo unde se iau decizii când UE se va reforma, și se va reforma”, a spus Kelemen.

Întrebat cum comentează cozile la secțiile de votare din diaspora, liderul UDMR a subliniat că Guvernul este responsabil de organizarea secțiile de votare, iar cei care răspund de acest lucru trebuie să dea explicații. „Dar e păcat”, a conchis Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.