Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, în focuri: Laude pentru șeful ANRE, atac la Rareș Bogdan: Să nu vorbească el de aroganță

Captura facebook
kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că cei de la ANRE au fost ”corecţi şi harnici”, menţionând că responsabilitatea pentru politica energetică o au ministrul Energiei şi Guvernul. El susţine că preşedintele ANRE nu trebuie să fie în spaţiul public pentru că "nu e primadona României". Kelemen i-a răspuns lui Rareş Bogdan, care îl acuzase pe vicepreşedintele ANRE de aroganţă, că prim-vicepreşedintele PNL nu ar trebui să vorbească despre acest lucru. Kelemen Hunor a fost invitat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV. El a fost întrebat de realizatorul Sebastian Zachmann dacă este mulţumit de preşedintele ANRE.

"Ei au fost extrem de corecţi şi harnici. Nu au prea multe instrumente şi acest lucru trebuie să-l spunem şi responsabilitatea pentru politica energetică ministrului şi Guvernul, nu ANRE-ul. ANRE-ul este o instituţie a statului român, au venit cu calcule foarte, foarte exacte şi cu nişte prognoze din care noi lucrăm, că noi trebuie să luăm o decizie, trebuie să avem două, trei, patru cinci alternative şi să alegem din punct de vedere politic şi economic şi social soluţia cea mai bună la momentul respectiv", a explicat liderul UDMR.

El a fost întrebat de ce preşedintele ANRE lipseşte din spaţiul public.

"Dar nu trebuie să fie el în spaţiul public, nu este primadona României", a menţionat Kelemen Hunor.

Întrebat de ce în spaţiul public comunică doar vicepreşedintele ANRE, liderul UDMR a răspuns: "Asta trebuie să întrebaţi pe ei, cum împart ei....Probabil domnul Chiriţă nu e omul care e obişnuit cu comunicarea. Nu îmi dau seama, dar nu asta este problema până la urmă. Problema cum se pune, ceea ce spui să fie corect, să fie logic şi să înţeleagă lumea cam despre ce este vorba. Cu colegii din ANRE cu care am lucrat în această perioadă sunt mulţumit, de la ei am primit cifrele cele mai bune, mai exacte". De asemenea, Kelemen Hunor a fost chestionat de faptul că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan l-a acuzat pe vicepreşedintele ANRE că dă dovadă de aroganţă. "Rareş Bogdan nu ar trebui să vorbească de aroganţă. E o persoană care cred că nu are dreptul să vorbească de aroganţă", a declarat Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.