Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Jong Un a apărut într-o limuzină blindată marca Mercedes, în vizita din Rusia: Producătorul Daimler spune că nu știe de unde a luat-o dictatorul coreean

www.stirileprotv.ro
Kim Jong Un

Compania auto germană Daimler, care produce limuzinele blindate folosite de liderul nord-coreean Kim Jong Un, a declarat că nu face afaceri cu Coreea de Nord şi nu ştie de unde au fost achiziţionate mașinile folosite la întâlniri importante, cum a fost cea cu Vladimir Putin, informează CNBC.

Kim Jong Un a stârnit atenţia prin folosirea limuzinelor produse de Daimler, la mai multe întâlniri foarte importante, incluv cea cu președintele rus Vladimir Putin și la ambele întâlniri anterioare cu președintele Donald Trump.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

Vânzarea de bunuri de lux, inclusiv limuzine, este interzisă în temeiul sancţiunilor Naţiunile Unite, menite să exercite presiuni asupra Coreei de Nord de a abandona producerea de arme nucleare.

Cu toate acestea, pe Kim îl aşteptau două limuzine la gara din Vladivostock, un Mercedes Maybach S600 Pullman Guard şi un Mercedes Maybach S62. De asemenea, se spune că liderul a mai folosit modelul S600 Pullman Guard în cadrul summiturilor sale cu Donald Trump, din iunie anul trecut şi în capitala Vietnamului, Hanoi, în februarie anul acesta.

„Nu avem absolut nicio idee despre modul în care aceste vehicule au fost livrate în Coreea de Nord. Pentru Daimler, exportul de produse în conformitate cu legea este un principiu fundamental al unei activități antreprenoriale responsabile", a declarat purtătorul de cuvânt al Daimler, Silke Mockert.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.