Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Kardashian şi Kanye West au căzut de acord și vor avea custodie comună asupra copiilor

Agerpres - Reuters
Kim Kardashian Kanye West

Kim Kardashian şi Kanye West au căzut de acord asupra custodiei comune a celor patru copii ai lor, potrivit BBC. Kardashian, inclusă recent de Forbes în topul miliardarilor lumii, a depus actele pentru divorţ pe 19 februarie, după aproximativ şapte ani de mariaj, informează News.ro.

Actele depuse de rapper şi de vedeta de televiziune arată că este vorba despre diferenţe ireconciliabile. Cei doi au fost de acord şi asupra faptului că nu necesită pensie alimentară.

West şi Kardashian au două fiice - North şi Chicago, în vârstă de 7, respectiv 3 ani, şi doi fii - Saint şi Psalm, în vârstă de 5, respectiv 2 ani.

Potrivit documentelor depuse de Kardashian, bunurile lor au fost mereu separate, conform contractului prenupţial.

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunoscută graţie reality show-ului despre familia ei „Keeping Up With The Kardashians”, lansat de E! în 2007.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Kanye West, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi americani. El are afaceri şi în zona modei şi anul trecut a candidat la preşedinţia Statelor Unite. În timpul acelei campanii, el a făcut diverse afirmaţii controversate, iar Kardashian a spus că soţul ei suferă de tulburare bipolară, că este o persoană „strălucită, dar complicată” şi a făcut apel la public şi presă să arate empatie legat de afecţiunea lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.