Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kirilo Budanov prezice prăbuşirea Federației Ruse: A venit momentul

news.ro
Kirilo Budanov

Şeful Direcției Principale de Informații (GUR) din Ministerul Apărării de la Kiev, Kirilo Budanov, susţine că Rusia se află în pragul unor "schimbări tectonice", care vor duce nu doar la încheierea războiului pe care aceasta l-a declanşat împotriva Ucrainei, ci și la prăbușirea Federației Ruse, notează UNIAN, potrivit Rador.

"Granițele pot fi modificate. Aceasta este o greșeală creată artificial, iar acum a venit momentul prăbușirii acestei țări" - a declarat Budanov pentru ABC News, vorbind despre viitorul Federaţiei Ruse. Totodată, acesta și-a exprimat încrederea că Ucraina va recupera Crimeea și, totodată, a ridiculizat amenințările nucleare ale Kremlinului și ofensiva eșuată de iarnă a rușilor, care a dus la pierderi uriașe în rândul armatei ruse, fără a înregistra succese semnificative.

Kyrylo Oleksiyovych Budanov este șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei din august 2020. Budanov a fost anterior director adjunct al unuia dintre departamentele Serviciului de Informații Externe al Ucrainei. El deține gradul de general-maior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.