Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a aflat despre noile propuneri de miniștri din presă! Dăncilă: 'Nu am vorbit încă cu președintele'

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că încă nu a vorbit cu președintele Klaus Iohannis pentru a îl informa despre noile propuneri la ministere, afirmând că le-a cerut celor propuși să-și depună toate documentele, iar discuția va avea loc ulterior.

”Nu am vorbit încă cu dl. președinte, pentru că am chemat toți cei care au fost propuși să-și depună toate documentele. În momentul în care voi vorbi cu dl. președinte să trimit și documentele”, a declarat miercuri Viorica Dăncilă, conform Mediafax.

Senatorii juriști discută cazul Tăriceanu cu ușile închise: urmează o decizie privind solicitarea DNA de urmărire penală

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marți seara că îl va suna pe șeful statului Klaus Iohannis pentru a îl informa despre noile propuneri la ministere, precizând că speră ca președintele să lase deoparte campania sau jocul politic.

„Eu aș vrea ca deciziile domnului președinte să țină de legalitate și nu de oportunitate. O să sun la domnul președinte și spre să lase la o parte campania electorală sau jocul politic”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.

Șeful Executivului a anunțat și deciziile Comitetului Executiv pentru propunerile în Guvern: Vicepremier- Titus Corlățean Ministerul Justiției- Ana Birchall Ministerul Fondurilor Europene- deputatul PSD Brașov, Roxana Mînzatu Ministerul Românilor de Pretutindeni - Natalia Intotero.

Șeful statului a respins nominalizările anterioare la cele trei portofolii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.