Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a devenit ținta ironiilor AUR și USR după mesajul despre Ucraina: 'Cu o lovitură de crosă de golf nimiciți tancurile rusești'

antena3.ro
Klaus Iohannis

Politicieni din AUR și USR au comentat ironic, pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis, declarația acestuia despre recunoaşterea de către Federaţia Rusă a independenţei republicilor Doneţk şi Luhansk din Ucraina.

După ce liderul rus Vladimir Putin a semnat decretele prin care Federația Rusă recunoaște independența regiunilor separatiste din estul Ucrainei, Iohannis a transmis că România condamnă cu fermitate decizia rușilor, subliniind că este o încălcare flagrantă a dreptului internaţional, iar comunitatea internaţională trebuie să reacţioneze ferm.

Pe pagina de Facebook a șefului statului au curs apoi comentarii critice la adresa acestuia:

- George Simion (co-președinte AUR): „Foarte bine că te-ai trezit din somnul cel de moarte dar vezi ca 7 ani nu ai zis ca în străbuna cetate Tighina, a voievodului Stefan cel Mare, avem trupe de ocupație…Bașca nu ai fost niciodată la românii din Cernauti, privați de drepturile elementare la Scoala și biserica in limba română”

- Rodica Boancă (senatoare AUR): „Nu poate avea sentimente pentru țară! Ceea ce le lipsește politicienilor, dincolo de lipsa de empatie, este sentimentul de apartenență la un neam sau mai bine spus, patriotismul!”

- Dan Tanasă (deputat AUR): „Te-ai trezit, inutilule?!”

- Denisa Neagu (deputat USR): „De proiectul trecut azi de majoritatea toxică din Parlament cu SIIJ ce părere aveți? Ați făcut o altă structură mamut, fericirea lui Dragnea. V-ați bătut joc de sutele de mii de români care au ieșit în stradă împotriva legilor justiției. Să vă fie rușine!”

- Alin Apostol (deputat USR): „In timp ce dumneavoastra priviti cu atentie si ingrijorare catre Ucraina, coalitia monstruoasa pe care o cresteti la san de cateva luni a mai dat un picior in spate justitiei din Romania”

- USR Tineret: „Domnule președinte, acum este momentul să puneți în aplicare toată pregătirea dumneavoastră din ultimul timp: Cu o lovitură puternică de crosă în mingea de golf nimiciți tancurile rusești. Dacă vin mai mulți, îi evitați pe schiuri. CSAT când?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.