Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a fost la un pas de moarte. Vecin: 'Ne-am speriat toți'

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis Inquam Photos

Klaus Iohannis a fost la un pas de moarte, cu cativa ani inainte sa ajunga Presedintele Romaniei. Cu cativa ani inainte de alagerile prezidentiale din 2014, pe vremea cand era primar al Sibiului, Klaus Iohannis a trecut printr-un accident bizar, care se putea termina foarte prost pentru el, informeaza StirileKanal D.

Hans Klemm, despre OUG 13: Răspunsul românilor a fost extraordinar

Intamplarea a avut loc in satul Bradu, judetul Sibiu, locuri in care actualul presedinte a copilarit. Iohannis a tinut sa viziteze locurile respective si sa retraiasca momentele copilariei. La un moment dat, i s-a facut sete si s-a dus sa scoata apa rece din fantana. Numai ca Iohannis isi pierduse cu timpul din dexteritate, asa ca o miscare gresita a fost suficienta pentru a scapa manerul coarbei, care sub greutatea galetii cu apa, l-a lovit direct in cap.

„Ne-am speriat toti, am crezut ca nu se mai ridica de jos. A zacut cateva minute lesinat. Am vrut sa chemam salvarea, insa cand sa formam numarul a deschis ochii si s-a ridicat de jos. Nu credeam ca e atat de puternic si de rezistent. Daca era altul, putea sa fie mort”, a povestit un vecin din Bradu.

Klaus Iohannis este legat de satul Bradu, pentru ca acolo au trait bunicii din partea mamei. Acestia au plecat din Romania imediat dupa Revolutie. Casa bunicilor este in continuare in picioare si a fost cumparata de niste vecini, care sunt buni prieteni cu familia Presedintelui.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.