Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis arată calea de urmat după desemnarea lui Orban ca premier: vizită la favoritul pentru Ministerul Sănătății

Facebook
iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri dimineaţă la inaugurarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean Suceava, unde se va întâlni cu favoritul liberalilor pentru portofoliul Ministerului Sănătății Vasile Rîmbu.

Sfârșitul alianței dintre SUA și Turcia -Planul secret al americanilor

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa miercuri, 16 octombrie a.c., la inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Proiectul de reorganizare şi lansare a unui nou ambulatoriu integrat de specialitate reprezintă un model de bune practici, în vederea asigurării unor servicii medicale de calitate superioară şi a creşterii gradului de satisfacţie a pacienţilor”, a anunţat Administraţia prezidenţială.

Potrivit unor surse politice, managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, este propus de liberali pentru conducerea Ministerului Sănătății. Vasile Rîmbu se află la conducerea Spitalului Județean Suceava din anul 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.