Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atac la PSD, cu ocazia unei campanii de împădurire: S-au ocupat ineficient de problemă

YouTube
iohannis paduri

Președintele Klaus Iohannis participă la campania de împădurire ”O pădure cât o țară”. Cu această ocazie, Iohannis a spus că fostul Guvern a încercat să se ocupe de problemă, dar a făcut-o total ineficient, tocmai de aceea a cerut Guvernului PNL să vină cu un nou set de măsuri pentru a proteja pădurile României de tăierile ilegale.

Citește și: Tusk, ofertă INCENDIARĂ pentru Iohannis: 'I-am propus să fie preşedintele Consiliului European, a REFUZAT'

”Pentru mine personal este o mare bucurie că putem să începem, astăzi, o campanie de replantare. O campanie foarte bună, care va lăsa urma adânci pozitive pentru România.

Pădurile sunt aurul verde al României și acest aur trebuie protejat și înmulțit. Avem încă păduri care sunt încă foarte valoroase, avem păduri care pot fi exploatate, dacă ne uităm în jur mai vedem doar urme a ceea ce au fost Codri Vlăsiei. Aici era pădure cât vedeai cu ochii, iar acum au rămas doar urme.

Este inadmisibil ca în secolul 21 să mai avem tăieri ilegale masive de păduri! Au fost luate o serie de măsuri, dar s-au dovedit ineficiente. Multă vreme PSD-ul s-a ocupat de această problemă fără succes. De aceea este nevoie de un set nou de măsuri pentru a proteja pădurile României, de aceea fac un apel către Guvern, către domnul Orban și miniștrii săi să vină cu o serie de măsuri pentru a proteja pădurile.”, a spus  Klaus Iohannnis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.