Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis bate în retragere: Decizia închiderii școlilor nu s-a bazat pe exemplul Franței

iohannis copii

Președintele Klaus Iohannis a intrat în defensivă, marți, la Palatul Cotroceni, când la conferința de presă pe tema coronavirus un jurnalist i-a atras atenția că în Franța nu au fost copii care s-au infectat cu coronavirus după ce ar fi revenit la școală, așa cum a afirmat șeful statului luni.

„Informatia e corecta, cred ca s-a dat cam multa importanta acestui exemplu. O sa va dea colegii mei link-ul, este un studiu facut de institutul Pasteur, este verificabil, nu m-am referit la situatia de ieri, alaltaieri. Decizia nu s-a bazat pe acest exemplu, decizia s-a bazat pe faptul ca distantarea nu se poate realiza, in scolile noastre sunt foarte multi elevi”, a declarat Klaus Iohannis.

Șeful statului afirmase luni, când a anunțat că anul școlar nu se va mai relua: „Am dorit și să aflăm ce se întâmplă acolo unde experimental s-au deschis școlile. Avem un exemplu din Franța, unde într-o provincie s-a deschis experimental școala, și experimentul nu a decurs foarte bine. După puține zile, zeci de elevi au fost testați pozitiv și mai mulți dascăli au ajuns, în doar câteva zile, la terapie intensivă. Deci, lucrurile nu sunt absolut deloc simple”.

Vezi si: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 45: Masca Orban! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.