Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis cheamă liberalii la luptă împotriva PSD: 'Primul pas e îndepărtarea acestei guvernări nocive'

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis spune că pentru el lupta aceasta nu este una pentru un nou mandat, ci este șansa de a clădi ce nu s-a realizat „în războiul permanent cu PSD, în eforul de a îi opri să distrugă România”. „Primul pas e îndepărtarea acestei guvernări nocive, PSD-iste”, a spus Iohannis.

„Pentru mine lupta aceasta nu e o luptă pentru un nou mandat, este șansa de a clădi ce nu s-a realizat în războiul permanent cu PSD, în efortul de a-i opri să distrugă România. Viitorul nu înseamnă doar bătălia cu PSD, înseamnă guvernare responsabilă, economie sănătoasă cu creștere durabilă, înseamnă idei comune, parteneriat și colaborare. Eu vreau să construim România normală, puternică, adică un stat funcțional cu instituții eficiente puse în slujba cetățeanului. Mă bazez pe voi ca să le transformăm pe toate acestea în realitate” a spus Iohannis la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Sud-Est.

MĂCEL în ALDE: lider județean, atac la mâna dreaptă a lui Călin Popescu Tăriceanu

Iohannis a adăugat că proiectul României normale este un efort colectiv, iar PNL va fi motorul acestei viitoare construcții.

„Eu știu ce trebuie făcut. Iar primul pas, ați ghicit, e îndepărtarea acestei guvernări nocive, PSD-iste. Repararea răului făcut de PSD în toți acești ani în justiție, adminsitrație, economie, în zone unde statul a fost distrus, trebuie refăcut cât mai rapid”, a afirmat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.