Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, conferință de presă la sediul PNL

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Președintele Klaus Iohannis va susține, miercuri, la sediul central PNL, o conferință de presă. Iohannis este candidatul PNL la prezidențiale și va avea miercuri o nouă rundă de discuții cu echipa de campanie PNL. La cea mai recentă ședință de campanie, liberalii i-au recomandat lui Iohannis să nu accepte o dezbatere cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale.

Mesajul lui Klaus Iohannis pe Facebook: ”Aşa cum am spus, îmi doresc să prezint proiectul meu pentru România Normală printr-un dialog direct şi deschis cu cetăţenii şi cu reprezentanţii mass-media. Vă invit în această seară, începând cu orele 18:00, să urmăriţi live pe Facebook întâlnirea cu jurnaliştii pe care o voi avea în cadrul unei conferinţe de presă”

Iohannis s-a consultat miercuri la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și miniștrii Florin Cîțu, Virgil Popescu, Lucian Bode și Adrian Oros. „Peroiodic vor mai exista astfel de întâlniri, pentru că președintele este preocupat de situația ministerelor”, a zis Orban. Klaus Iohannis urmează să poarte discuții în zilele următoare și cu ceilalți membrii ai Guvernului. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este așteptată joi la consultările de la Palatul Cotroceni.

Citește și: SURSE CEX PSD Dialog SPUMOS Manda - Dăncilă: 'Vreți să vorbim în engleză?' / SURSE .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.