Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE CEX PSD Dialog SPUMOS Manda - Dăncilă: 'Vreți să vorbim în engleză?' / SURSE

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila Claudiu Manda

Seful PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda și șefa PSD, Viorica Dăncilă, candidat la prezidențiale, s-au ciocnit dur în ședința CEX de marți, de la sediul central. Conflictul a pornit dupa ce Dancila a zis in CEX ca umbla vorba in partid despre Manda ca a facut-o „proasta” in discutiile cu apropiatii lui.

„Unii au incercat sa induca ideea, cum a fost Manda, ca a fost o problema si candidatul in primul tur. Manda a zis ca trebuie sa avem grija ce comunicam ca e foarte complicat sa le explici oamenilor de ce trebuia sa castigam alegerile de anul trecut”, au zis surse din PSD pentru STIRIPESURSE.RO. Manda a făcut referire la o gafa recenta a lui Dancila care legat de alegerile prezidentiale a spus ca PSD trebuie sa castige „alegerile de anul trecut”.

„Dancila i-a spus lui Manda ca 'Sper sa faceti cat am facut eu 9 ani la Bruxelles'. Si Manda i-a zis: 'Vreti sa vorbim engleza?'”, au mai relatat sursele citate pentru STIRIPESURSE.RO. Manda a facut referire la faptul ca Dancila, desi a fost europarlamentar mai multe mandate, nu stapaneste limba engleza.

Sefa campaniei PSD, Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a fost impaciuitoare.

„A zis ca daca candidatul nu are incredere in ea, nu are rost, pentru ca sef de campanie trebuie pus cineva in care sa aiba incredere Dancila. Or avand in vedere discutiile cu Manda, inseamna ca nu mai e incredere”, au mai spus surse din PSD.

Vezi si: SURSE Codrin Ștefănescu revine pe cai în PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.