Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după ședința PNL: 'E deja antologică chestiunea cu guvernul meu! Acest guvern își va termina mandatul cândva'

klaus iohannis

Klaus Iohannis a participat la o ședință a PNL, unde le-a spus liberalilor că trebuie să fie pregătiți să guverneze. ”Vreau guvernul meu, acest guvern își va încheia mandatul, mai devreme sau mai târziu”, a spus Iohannis, după ședință.

”Am discutat despre cum va fi în 2019, președinția Consiliului Uniunii, cu summitul de la Sibiu. A fost o atmosferă foarte bună și vom pune umărul. E deja antologică chestiunea cu guvernul meu, nu al persoanei mele, ci cu care să colaborez pentru România și pentru români, vreau un astfel de Guvern, în total contrast cu cel de acum.

Citește și: Mega-tranzacție pe piața locală! Ce cunoscută bancă ar putea să dispară din România

Am rămas extrem, extrem de trist după cum s-a terminat mitingul din 10 august. Au hiper-reacționat într-un mod foarte greu de înțeles. Există o suspiciune că au fost unii incitatori, dar le vor elucida instituțiile care se ocupă cu asta.

Nu am discutat cu premierul după 10 august. Trebuie clarificate de instituții, apoi putem să vorbi despre concluzii politice. Acum vorbim despre concluzii penale.

Citește și: Mutare privind blogul lui Cătălin Tolontan! Ce schimbare radicală se va face

Eu le-am adresat câteva gânduri pozitive, idei pozitive și cred că PNL e un partid în consolidare și cât de consolidat vom vedea în alegerile din 2019- 2020. Acest guvern își va termina mandatul, dacă va fi mai devreme sau mai târziu, vor decide românii prin alegeri. Nu îmi imaginez altă modalitate decât democratică, prin moțiune sau alegeri. Toată lumea trebuie să fie pregătită.”, a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.