Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după realegerea lui Emmanuel Macron ca preşedinte al Franţei: Mă bucur să lucrăm în continuare pentru consolidarea Parteneriatului Strategic

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Şeful statului Klaus Iohannis l-a felicitat duminică pe preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cu prilejul realegerii în funcţie. El i-a transmis omologului său francez că se bucură să lucreze în continuare pentru consolidarea Parteneriatului Strategic bilateral, pentru construirea unei Europe puternice şi o cooperare sporită pe Flancul Estic al NATO, potrivit news.ro.

„Mă bucur să lucrăm în continuare pentru consolidarea Parteneriatului Strategic bilateral, pentru construirea unei Europe puternice, solidare şi o cooperare sporită pe Flancul Estic al NATO”, a scris Klaus Iohannis, duminică pe Twitter.

Emmanuel Macron a fost reales în funcţia de preşedinte al Franţei, el obţinând 58,2 la sută din totalul voturilor exprimate duminică, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, arată estimările Ifop.

Rivala lui Macron, Marine Le Pen, a obţinut 41,8 la sută din voturi.

Emmanuel Macron, în vârstă de 44 de ani, s-a clasat pe primul loc şi în turul întăi (27,85%), în timp ce Marine Le Pen, în vârstă de 53 de ani, s-a clasat în primul tur cu peste patru puncte procentuale (23,15%) în urma preşedintelui în exerciţiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.