Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: Eu și Băsescu nu am fost dușmani politici

Iohannis

Deși unii liberali ar vrea ca partidul rezultat din fuziunea PNL-PDL să spună explicit că nu va colabora cu Traian Băsescu, viitorul prezidențiabil, Klaus Iohannis, are altă tactică. Acesta a declarat ieri, la ProTV, că el și președintele nu sunt dușmani politici. Declarația este menită să atragă, indirect, electoratul șefului statului, de voturile căruia ar putea avea nevoie în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Nu am fost duşmani politici, am avut opinii foarte diferite despre guvernare, şi atunci am venit cu o propunere agreată larg în Parlament, doar că preşedintele a avut altă opţiune”, a declarat Iohannis la emisiunea „După 20 de ani”. El se referea la momentul în care a  fost propus premier de alianța PSD-PNL-PC dar a fost refuzat de șeful statului. „Atunci, în toamna lui 2009, a fost ultima dată când am vorbit cu preşedintele”, a spus el.

„Este bine dacă şi alţii doresc ca această construcţie (fuziune - n.r.) să fie una de succes şi dacă alegătorul găsește că e o soluție bună să fie îndemnat să voteze această construcție”, a făcut el ochi dulci președintelui și votanților acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.