Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis face praf PSD: Incompetență! O guvernare toxică și iresponsabilitate /VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis susține că PSD a picat și ”ultimul test al responsabilității” în momentul în care a retrimis Legea bugetului la Cotroceni.

”PSD a picat și ultimul test al responsabilității. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o la reexaminare pentru o necesară corectură a fost retrimisă înapoi exact în aceeași formă.

O zi, o singură a alocat PSD-ul în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru țară. Este o dovadă de iresponsabilitate și rea voință refuzul PSD de a repara un buget care în mod evident va genera efecte negative în economie.

Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru România și pentru români. Nu a fost să fie! Dintr-o logică exclusiv politicianistă, PSD nu a ținut cont de nimic a mers mai departe cu bugetul rușinii națională. Când nici în acest an nu vom avea spitale, autostrăzi, mari investiții, adevărul nu va mai putea fi contestat și românii vor vedea că PSD-ul este cel care blochează investițiile.

Degeaba PSD încearcă să dea vina pe altcineva pentru întârzierea bugetului. Guvernarea PSD este cea care a trimis bugetul în Parlament cu o nepermisă întârziere de 3 luni.”, arată Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.