Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, în vizită la uzina Automobile Dacia S.A., unde va participa la o dezbatere privind industria auto

Inquam Photos / Octav Ganea
Inqaum Klaus Iohannis masina sofer

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează joi o vizită în judeţul Argeş, unde va participa la o dezbatere privind industria auto şi va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni, scie Agerpres.

La dezbaterea "Industria auto, cheia dezvoltării economiei. Factori de creştere a competitivităţii", organizată de Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) la Piteşti, vor fi prezenţi reprezentanţii celor mai importante companii din industria de profil românească.

Citește și: ONU suspendă temporar sancţiunile pentru a permite oficialilor nord-coreeni să participe la summitul din Singapore

"Având în vedere importanţa deosebită a industriei auto pentru economia României, preşedintele Klaus Iohannis va purta un dialog cu participanţii pe teme cheie pentru perspectivele de dezvoltare a acestei industrii, precum cele care privesc competitivitatea, infrastructura, piaţa forţei de muncă, nevoia de profesionalizare a educaţiei, cât şi provocările viitorului în contextul industriei 4.0", potrivit Administraţiei Prezidenţiale. 

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni, unde va discuta cu membri ai conducerii şi angajaţi ai companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.