Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis joacă tare: folosește resursele prezidențiale pentru campania electorală

captură TV
iohannis pnl

Președintele Klaus Iohannis se folosește de resursele Cotroceniului, dar îmbină planul oficial cu cel politic. Președintele merge la Cluj, acolo unde va participa la deschiderea anului universitar, iar apoi are o întâlnire cu liberalii în cadrul Adunării Regionale a organizațiilor PNL Nord-Vest.

Citește și: Rareș Bogdan: Coșmarul se va sfârși pe 10 octombrie! Am verificat personal semnăturile și sunt sigur că Guvernul Dăncilă va deveni istorie!

PNL organizează, luni la Cluj-Napoca, Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest, evenimente la care vor fi prezenți aproximativ 1.500 de liberali, precum și președintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis va fi prezent, luni, de la ora 10.00, la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020, la la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB). Șeful statului va participa și la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest, tot la Cluj.

În cadrul primului eveniment, Klaus Iohannis va decora mai multe universități cu Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Mare Ofițer.

„Evenimentul, care va avea loc în Aula Magna a UBB, marchează un secol de la constituirea universității și consfințește excelența academică și de cercetare a instituției de învățământ clujene”, informează Administrația Prezidențială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.