Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, la deschiderea anului şcolar la Colegiul 'Gheorghe Şincai'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va participa la deschiderea anului şcolar la Colegiul 'Gheorghe Şincai', a anunţat, joi, la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi. 

"Luni, 11 septembrie, începând cu ora 10,00, preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa la deschiderea anului şcolar 2017- 2108 la Colegiul 'Gheorghe Şincai'. Colegiul împlineşte 125 de ani de când funcţionează ca instituţie de învăţământ independentă", a precizat purtătorul de cuvânt. 

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 10,00, preşedintele Klaus Iohannis se va afla în Parcul Carol I din Capitală, unde va participa la ceremonia dedicată Zilei pompierilor militari, prilej cu care care va înmâna drapelele de luptă a 11 unităţi din subordinea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în semn de apreciere faţă de devotamentul şi spiritul de sacrificiu pe care îl dau dovadă în îndeplinirea misiunilor în serviciul cetăţenilor şi al comunităţilor. 

Joi, de la ora 16,00, preşedintele va primi la Palatul Cotroceni un grup de sportivi care vor participa la Invictus Games 2017, competiţie sportivă care se va desfăşoară la Toronto, în Canada, în perioada 23 - 30 septembrie, eveniment aflat la ce-a treia ediţie. 

"Evenimentul are ca obiectiv încurajarea şi sprijinirea recuperării fizice şi reabilitării militarilor din teatrele de operaţii. Pentru ediţia din acest an, Armata Română a fost invitată să participe alături de alte 15 ţări deja înscrise în competiţie, iar acesta este un semn de respect şi apreciere faţă de profesionalismul şi spiritul de sacrificiu demonstrate de soldaţii români în misiunile desfăşurate în afara graniţelor. Pentru echipa de militari care va reprezenta România este o ocazie unică de a demonstra ce înseamnă adevăratul sprijin de echipă, de luptători, coeziunea şi solidaritatea umană, un exemplu de încurajare şi de sprijinire a mişcării sportive şi a dezvoltării pozitive în cadrul armatei, dar şi în cadrul societăţii", a detaliat Mădălina Dobrovolschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.