Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis participă la al doilea eveniment cu liberalii într-o săptămână. Ce face Președintele sâmbătă

captură TV
iohannis pnl

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa sâmbătă, la Sinaia, la Gala Premiilor TNL “Mircea Ionescu Quintus”. Cu acest prilej, tinerii liberali vor acorda Președintelui Klaus Iohannis premiul „Garantul democrației”, “activitatea domniei sale oferind garanția că respectarea statului de drept și apărarea democrației sunt valori esențiale”, se arată într-un comunicat de presă al TNL.

La eveniment va participa și președintele PNL, Ludovic Orban, dar și candidați ai PNL la alegerile europarlamentare. De asemenea, la reuniune vor mai lua parte lideri locali liberali și aproximativ 400 de tineri liberali din toată țara.

Vezi și: Klaus Iohannis a sesizat CCR: Scrisoarea trimisă lui Valer Dorneanu pentru una dintre cele mai importante legi

“Totodată, în cadrul evenimentului, vor fi decernate premii membrilor și filialelor Tineretului Național Liberal care s-au remarcat prin activitatea desfășurată pe parcursul anului 2018, dar nu numai. În plus, vor fi acordate distincții și premii speciale organizațiilor partenere sau unor membri ai societății civile a căror activitate este rezonantă cu principiile și valorile TNL”, se arată în comunicatul de presă al TNL.

Este al doilea eveniment cu liberalii la care participă președintele Klaus Iohannis într-o singură săptămână. Sâmbăta trecută, președintele României a participat și a susținut un discurs la Summitul PPE organizat la București de către PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.