Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, reacție-fulger după demersul lui Dăncilă la Curtea Constituțională: 'CCR nu va putea să rezolve problema' (VIDEO)

Klaus Iohannis România Educată

Klaus Iohannis a reacționat după ce Viorica Dăncilă a declarat, în debutul ședinței de Guvern, că a sesizat Curtea Constituțională a României pentru a soluționa "blocajul" pe care l-a creat președintele prin neluarea deciziei de numire a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

DOCUMENT - SOLICITAREA premierului Viorica Dancilă la Curtea Constituțională în războiul cu președintele Klaus Iohannis: Cerem soluționarea conflictului

„Nu va rezolva problema. CCR nu va putea să rezolve problema”, a spus Iohannis, precizând că „problema este una politică”.

„Se aude că doamna prim-ministru a trimis o solicitare de rezolvare a unui conflict la Curtea Constituțională. Probabil Curtea va da un răspuns, însă dați-mi voie să vă spun că nu va rezolva problema. CCR nu are cum să rezolve problema, fiindcă problema nu e una constituțională, este una politică. O să vă spun care sunt cele două cauze ale acestei probleme politice. Prima este că România nu are de facto prim-ministru. A doua cauza e inabilitatea PSD de a face politică de orice fel”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.