Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klingenthal va înlocui oraşul japonez Sapporo, ca gazdă a două probe de sărituri cu schiurile

www.agerpres.ro
sarituri schiuri

Oraşul german Klingenthal va înlocui, anul viitor, două probe de sărituri cu schiurile prevăzute iniţial în Japonia, la Sapporo, în cadrul Cupei Mondiale, pe fondul pandemiei de coronavirus, scrie dpa, potrivit Agerpres.

Federaţia internaţională de schi (FIS) a anunţat joi că la Klingenthal vor avea avea loc probele individuale de sărituri, în perioada 6-7 februarie.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

Apoi, tot în Germania, la Oberstdorf, vor avea loc campionatele mondiale de schi nordic, în perioada 23 februarie - 7 martie.

Aşa cum se ştie, concursul feminin din cadrul Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile programat într-o altă staţiune japoneză, Zao, în luna ianuarie 2021, a fost anulat din cauza provocărilor logistice, sanitare şi de securitate generate de pandemia de coronavirus.

Organizatorii evenimentului care urma să se desfăşoare între 15 şi 17 ianuarie au anunţat că ar fi fost dificilă rezolvarea unor probleme practice, precum transportul şi cazarea oficialilor veniţi din străinătate, precum şi ţinerea sub control a infectărilor cu Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.