Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Korodi Attila (UDMR): Oraşul Miercurea Ciuc are foarte multe probleme care trebuie rezolvate

RTV
Attila Korodi

Deputatul Korodi Attila, care participă la alegerile preliminare UDMR, programate să aibă loc sâmbătă şi care vor desemna candidatul Uniunii pentru Primăria Miercurea Ciuc la alegerile locale, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că oraşul are foarte multe probleme, care sunt vizibile şi care au nevoie de soluţii şi abordări noi.

"Oraşul are foarte multe probleme care trebuie rezolvate, care la ora actuală actuală sunt vizibile şi care trebuie să aibă soluţii noi, abordări noi, perspective noi. Totodată, pentru noi este foarte important, următorul deceniu va aşeza oraşul într-o totală nouă perspectivă şi această perspectivă trebuie să aibă soluţii noi, energii noi, dinamică nouă şi eu şi colegii care candidează alături de mine pentru un loc în Consiliul Local pe listele UDMR suntem hotărâţi să oferim energia pe care o avem, experienţa pe care o avem în diferite domenii, experienţa de viaţă, ca şi tineri, ca şi bătrâni, să le putem pune la dispoziţia locuitorilor oraşului", a declarat Korodi

Acesta a spus că în timpul campaniei pentru prealegeri, pe care a catalogat-o ca fiind "foarte intensă", a avut peste 40 de întâlniri cu comunitatea locală, cu reprezentanţii diferitelor categorii profesionale sau grupurilor de acţiune şi a purtat peste 1500 de discuţii directe şi indirecte cu cetăţeni ai oraşului, potrivit Agerpres.

Cirește și: Sondaj INCREDIBIL! Ce preferă româncele când aleg destinația de vacanța - 63% dintre femei doresc acest lucru...

"Ceea ce este bine este că ne-au încurajat, dar unii ne-au şi criticat. Amândouă (grupurile - n.r.) sunt importante, pentru că noi construim atât pe încurajare, pe sfaturi bune, cât şi pe critica ce ne este adresată, pentru că aceasta ne ajută să face o activitate mult mai bună în zona publică. Cred într-un oraş deschis, cred într-un oraş în care instituţia primăriei este deschisă, în care fiecare care are iniţiativă găseşte un loc şi un sprijin pentru a a dezvolta proiectul, ideea, comunitatea", a precizat Korodi.

Deputatul UDMR candidează alături de o echipă de zece persoane, care cer sprijinul locuitorilor oraşului pentru un loc în Consiliul Local.

Korodi Attila are 42 de ani, se află la al treilea mandat în Parlamentul României şi a ocupat de trei ori fotoliul de ministru al Mediului în cabinetele Tăriceanu, Ungureanu şi Ponta.

Contracandidatul său la prealegeri este actualul primar, Ráduly Róbert Kálmán, aflat la al patrulea mandat consecutiv.

Prelegerile UDMR au loc sâmbătă, 7 martie, fiind aşteptaţi la urne toţi locuitorii oraşului Miercurea Ciuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.