Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Kovacs şi-a bătut joc de suporteri. Am vrut o explicaţie după eliminare, dar nu am primit-o, el e arogant`, potrivit lui Steliano Filip

www.gsp.ro
Steliano Filip Dinamo

Jucătorul dinamovist Steliano Filip a declarat, duminică seară, că arbitrul Istvan Kovacs este arogant şi şi-a bătut joc de suporteri. El susţine că nu merita să fie eliminat la meciul cu FCSB, potrivit news.ro.

"A văzut un stadion, o ţară întreagă. Nu am venit să critic arbutrajul. Şi-a bătut joc de familii, de suporteri, nu meritam. Poate galben pentru intenţie, dar nu roşu. VAR-ul e cea mai bună soluţie.

Îmi cer scuze pe această cale că mi-am lăsat coechipierii în 10, am stat pe teren 3 minute, voiam o explicaţie, dar nu am primit, nu a vrut să vorbească, ştie toată lumea că e arogant.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

Aroganţa şi felul în care ne tratează,...probabil voi lua două etape, ce mai scrie el în raport...că na..e Istvan. Îi doresc sănătate. Şi la Mioveni am vrut să fac un fault şi mi-a zis să nu fac şi am luat gol. Mă doare, muncim, ştim cu toţii ce situaţie grea este la echipă.

În această seară şi-a bătut joc de noi. Campionatul este lung, băieţii care au venit, vor face o echipă bună. Steaua e o echipă de valoare, e greu când joci 10 la 11. 11 la 11 altul era rezultatul", a declarat Filip la televiziunile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7 (penalti), V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.