Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi a DEMISIONAT!, Știrea bombă de 1 aprilie care a făcut ravagii pe Internet

pacaleli 1 aprilie

Scandalul OUG 13 și tot ceea ce a urmat culminând cu Evaluarea făcută de ministrul Justiției au lăsat în urmă o societate clar divizată. Foarte mulți români influențați de aceste scandaluri repetate de la începutul guvernării acestui an care a coincis cu preluarea guvernării de Coaliția PSD-ALDE își doresc cu ardoare demisia sau demiterea procurorului-șef al DNA. Doar așa se poate explica de ce o STIRE - GLUMĂ de 1 Aprilie - Ziua Păcălelilor, a avut un așa succes. Zeci de mii de accesări pentru o știre din care reieșea foarte clar că e o glumă.

SCENE INCREDIBILE la TVR: Jurnalista Emilia Șercan a plecat, în LACRIMI, din emisiunea Eugeniei Vodă

Iată știrea așa cum a fost publicată ea ieri de revistablogurilor.ro

”Decizia CCR pare să aibă efect asupra Laurei Codruța Kovesi abia azi. Evaluarea făcută de Tudorel Toader, ministrul Justiției, nu a avut niciun efect, el ajungând la concluzia că nu se impune revocarea din funcție a șefei DNA, sau a lui Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Laura Codruța Kovesi a demisionat din funcția de procuror șef al DNA. Demisia survine în urma supărărilor din PSD pe ministrul Justiției. Mulți lideri din PSD sunt revoltați de concluzia la care a ajuns Toader și au anunțat că vor cere demiterea ministrului. Pentru a nu se ajunge în această situție și pentru ca ministerul să nu piardă un om atât de valoros și PSD să fie în situația rușinoasă de a numi un al treilea șef la Justiție, Laura Codruța Kovesi a decis să demisioneze și să se sacrifice pentru binele PSD.

Menționăm că demisia lui Kovesi a ajuns deja pe masa lui Klaus Iohannis, azi, 1 aprilie, iar conform unor surse foarte apropiate, acesta ::::

RESTUL AICI

___

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.