Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi o acuză pe Adina Florea că nu i-a respectat drepturile: 'Nu am fost citată legal, nu mi s-a oferit posibilitatea de a avea un avocat'

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi PG

Laura Codruţa Kovesi susţine că nu i-au fost respectate drepturile în cel de-al doilea dosar în care a fost pusă sub urmărire penală. La ieşirea de la SIIJ, fosta şefă a DNA a susţinut că nu a fost citată legal şi nu a avut dreptul la avocat.

"Nu am avut acces la absolut niciun document din dosar. Mi s-a citit o acuzaţie, mi s-a că aş fi condus un grup organizat format din procurori din DNA. Ştim cu toţii că procurorii din cadrul DNA au fost recrutaţi printr-un inverviu, cu avizul CSM. Nu am citit acuzaţia, nu am văzut acuzaţia, pot doar să vă spun că am contestat această activitate. Nu am fost citată legal, nu mi s-a oferit posibilitatea de a avea un avocat, nu mi s-au respectat absolut niciunul dintre drepturile pe care le am. Dar asta nu este o problemă, oricând pot să explic ce am făcut şi spun că nu am comis niciuna din faptele pentru care s-au formulat aceste acuzaţii. Sunt nişte fabulaţii pe care eu o să mă străduiesc să le demontez şi să le clarific cât mai repede cu putinţă. Dar ca să fac acest lucru trebuie să iau la cunoştinţă pentru ce sunt acuzată, să ştiu în ce constau faptele, pentru ce s-au comis. Eu nu pot să mă apăr de un proces verbal de aducere la cunoştinţă a calităţii de suspect", a declarat Kovesi.

Citește și: Alimentele noastre, pline de pesticide! Semnal de alarmă tras de Comisia Europeană .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.