Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi primeşte un cadou de Anul Nou de la Guvern

laura codruta kovesi

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, suplimentarea cu 45 a numărului maxim de posturi ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie, respectiv 10 posturi de specialişti IT şi economişti, precum şi 35 de posturi de personal economic şi administrativ, informează Executivul într-un comunicat. 

Conform sursei citate, numărul maxim de posturi de specialist va creşte de la 55 la 65 de posturi, având în vedere creşterea constantă a volumului de activitate, precum şi diversificarea specializărilor necesare pentru efectuarea rapoartelor de constatare. 

De asemenea, suplimentarea cu 35 de posturi a personalului economic şi administrativ este necesară în contextul preluării de către DNA a activităţilor de administrare şi întreţinere a sediului central, cu personal propriu, ceea ce ar reduce la jumătate valoarea cheltuielilor actuale, respectiv la 450.000 lei pe an, precizează comunicatul Guvernului. 

Sursa citată menţionează că valoarea estimată a cheltuielilor salariale pentru cei 10 specialişti este de aproximativ 1,3 milioane de lei/ an, iar pentru cele 35 de posturi de personal contractual este de 900.000 de lei/ an.

Vezi şi: De la Oprea pentru Kovesi: 50 de procurori în plus la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.