Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul, profeție categorică: 'Soarta lui Zelensky este cu siguranță pecetluită!'

vladimir putin dmitri peskov

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus Vladimir Putin, susține că soarta președintelui ucrainean Volodimir Zelenski este „pecetluită”, iar armata ucraineană este în panică.

„Mi se pare că soarta lui Zelensky este cu siguranță pecetluită”, a spus Peskov, într-un interviu la televiziunea rusă, la programul TV Moscova. Kremlinul. Putin.

Și foarte curând va veni un moment în care mulți oameni, inclusiv în Ucraina, își vor pune la îndoială legitimitatea. În orice caz, chiar și din punct de vedere juridic, acest lucru va avea de făcut, și va trebui să se justifice cumva Dar pentru noi, principalul este că trebuie să continuăm operațiunea militară specială [războiul], să ne protejăm și să îndeplinim sarcinile care au fost stabilite inițial”, a mai spus oficialul rus.

Obiectivul rușilor

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a afirmat că „panica crește pe partea ucraineană în primele linii”, susținând că deține „informații de primă mână”. „Este foarte important pentru noi să menținem impulsul și să nu ne oprim”, a spus el.

Peskov a mai susținut că „cealaltă parte”, pe care a descris-o drept „Occidentul colectiv plus unu”, va testa Rusia. „Principalul lucru pentru noi este să nu arătăm această slăbiciune”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.