Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe i-a luat apărarea unei fetiţe de opt ani care suferă de o maladie rară şi care a fost insultată pe reţelele de socializare

goal.com
mbappe

Starul fotbalului francez Kylian Mbappe i-a luat apărarea, luni, unei fetiţe de opt ani care suferă de o maladie rară şi care a fost insultată pe reţelele de socializare după ce şi-a arătat pasiunea sa pentru atacantul echipei Paris Saint-Germain, informează AFP, citat de Agerpres.

"Violenţa comentariilor la adresa unei fetiţe este de neacceptat", a scris atacantul pe contul său de Twitter.

"Eu îţi urez un An Nou bun micuţa mea Camille. Continuă să te lupţi aşa cum ai făcut-o şi până acum, tu ne-ai dat o lecţie de viaţă tuturor", a comentat atacantul lui PSG.



Mbappe a distribuit şi un tweet de la asociaţia bretonă "Un zâmbet pentru Camille", care vine să ajute copiii victime ale maladiilor congenitale şi genetice.

Aceasta a compilat mesajele injurioase la adresa lui Camille, în vârstă de opt ani, care într-o înregistrare video online pe Twitter a cerut jucătorului să ''rămână la PSG şi să ne facă să visăm în continuare".

"Camille, micuţa curajoasă luptătoare a vrut doar să-şi declare dragostea pentru @KMbappe. Niciodată nu ne-am fi imaginat că există atâta ură şi violenţă", a transmis asociaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.