Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-am găsit pe omul-cheie din dosarul Elenei Udrea - FOTO

udrea antena3.ro

Omul care a scăpat-o pe Elena Udrea de creditul de peste 3 milioane de euro, potrivit cercetărilor făcute de procurori, nu a mai fost văzut în ultima perioadă. Alexandru Faur, persoană din anturajul lui Gheorghe Stelian, beneficiar al şpăgilor din Dosarul Microsoft şi partener de afaceri cu Dorin Cocoş, a fost salvatorul financiar al Elenei Udrea. Procurorii o suspectează pe Elena Udrea că, prin această tranzacţie, a făcut parte din traseul mitei din Dosarul Microsoft.

Vezi şi: Dovezile procurorilor: Ce acuzaţii i se aduc Elenei Udrea

De negăsit de câteva zile, Alexandru Faur apare în fotografii făcute miercuri seara, cu doar câteva ore înainte ca Elena Udrea să fie audiată la DNA. Potrivit informaţiilor obţinute de stiripesurse.ro, Faur s-a aflat la Paris, alături de câtăreaţa din Liban Elissa, cu care ar avea o relaţie specială.

Alexandru Faur este în prezent executat silit de bancă. Acesta nu a mai plătit creditul de care o scăpase pe Elena Udrea, iar acum banca scoate la licitaţie terenul pe care Faur îl preluase în contul creanţei. Chiar dacă preluase şi creditul şi terenul, Faur nota în cartea funciară a imobilului promisiunea că va vinde terenul tot Elenei Udrea. În actele terenului figurează atât Faur, cât şi Dorin Cocoş şi Elena Udrea ca proprietari.

Vezi şi: Personaj cheie din dosarul Elenei Udrea, DE NEGASIT

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.