Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La asta nu se mai aștepta nimeni! Cazurile grave și internărie cu COVID 19 se prăbușesc în China

aa.com.tr
covid-19 coronavirus sars-cov-2

Febra COVID și spitalizările de urgență au ajuns la apogeu în China, iar numărul pacienților COVID spitalizați continuă să scadă, a declarat sâmbătă un oficial chinez din domeniul sănătății, citat de Reuters. La nivel național, „numărul de vizitatori ai clinicilor de febră se află în general pe o tendință de scădere după ce a atins un vârf, atât în orașe, cât și în zonele rurale”, a declarat Jiao Yahui, un oficial din cadrul Comisiei Naționale de Sănătate, în cadrul unei conferințe de presă, scrie Mediafax.

Jiao a precizat că numărul pacienților care au primit tratament de urgență este, de asemenea, în scădere, iar proporția pacienților care au fost testați pozitiv pentru COVID-19 este, de asemenea, în continuă scădere.

Numărul de cazuri grave a atins, de asemenea, un vârf, a adăugat ea, deși a rămas la un nivel ridicat, iar pacienții au fost în majoritate vârstnici. Wen Daxiang, un oficial al Comisiei de Sănătate din Shanghai, a declarat că China va consolida monitorizarea și gestionarea sănătății populației cu risc ridicat. El a adăugat că China va consolida aprovizionarea cu medicamente și echipamente medicale și va intensifica formarea lucrătorilor medicali de bază pentru a combate COVID în regiunile rurale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.