Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Bacău s-a început reabilitarea podului peste râul Trotuş: vicepremierul Daniel Suciu a inspectat zona

Inquam Photos/ Octav Ganea
Daniel Suciu

Viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, s-a aflat joi în judeţul Bacău, unde au demarat lucrările de reabilitare a podului peste râul Trotuş, de pe DN 11, în municipiul Oneşti, potrivit agerpres.ro.

Valoarea contractului este de aproape 7,8 milioane de lei iar fondurile au fost alocate din Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), se arată într-un comunicat de presă remis de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

''Am cerut constructorului să finalizeze investiţia exact în cele 10 luni prevăzute de contract şi am garantat că şi MDRAP va achita la timp facturile'', a precizat, potrivit comunicatului, viceprim-ministrul Daniel Suciu.

Citește și: Cutremur pe piață! Opoziția anunță că Liviu Dragnea a concediat azi zeci de mii de oameni

Lucrările constau, între altele, în reabilitarea părţii carosabile, a trotuarelor pietonale şi a parapetelor de protecţie, montarea unei reţele de iluminare modernă şi lucrări pe ambele maluri ale podului la nivelul albiei, mai menţionează comunicatul de presă.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 10 luni.

Ministrul Dezvoltării a verificat şi stadiul lucrărilor de reabilitare a străzilor din Târgu Ocna, finanţate cu peste 3,7 milioane de lei, tot prin PNDL.

Citește și: Informații de ultimă oră despre Elena Udrea! S-a întâmplat în secret

"Am fost să văd cu ochii mei un tronson de drum în Târgu Ocna care de 4 ani nu se mai finalizează, cu finanţare aprobată, deşi doar anul trecut peste 260.000 de turişti l-au tranzitat către Salina Târgu Ocna. Nu tolerez întârzierile şi explicaţiile, aşadar, voi dispune Corpului de Control să verifice toate procedurile pentru a avea o soluţie urgentă de finalizare a investiţiei", a mai spus Daniel Suciu.

Viceprim-ministrul Daniel Suciu s-a întâlnit la Dofteana cu autorităţile publice locale şi a discutat despre Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, PNDL şi Codul administrativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.