Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La doar 18 ani, americanul Seth Quintero a devenit cel mai tânăr câștigător de etapă în Dakar Rally

Motorsport.com
Dakar

La doar 18 ani, pilotul american Seth Quintero a reușit o performanță istorică în Dakar Rally, devenind vineri cel mai tânăr câștigător de etapă în cea mai dură competiție de vehicule din lume.

Seth Quintero concurează la Dakar Rally la una din cele mai spectaculoase categorii, cea a vehiculelor ușoare, pentru echipa RedBull Off-Road Team USA, alături de germanul Dennis Zenz, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Lovitură de proporții pentru un important lider din domeniul construcțiilor: DNA l-a trimis în judecată pentru luare de mită

În etapa a 6-a, cea pe care organizatorii au scurtat-o cu 100 de kilometri, Quintero a reușit să obțină un avans de peste două minute în fața urmăritorului său, quatarezul Khalifa Al-Attiyah, după primii 200 de kilometri. Al-Attiyah a redus însă diferența la doar 24 de secunde la următorul punct de control. Americanul a izbutit în cele din urmă să se mențină în poziția de lider al etapei, ajungând la linia de sosire cu un avans de 23 de secunde.

Seth Quintero a devenit astfel cel mai tânăr câștigător de etapă din istoria Dakar Rally. Echipajul său se află acum pe locul 3 în clasamentul general la clasa Lightweight vehicle, la doar 8 minute și jumătate de primii clasați, polonezii Aron Domzala și Maciej Marton (Monster Energy Can-Am), ceea ce îl menține în cursă pentru eventuala câștigare competiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.