Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La maratonul organizat de Consiliul Judeţean Sibiu, în weekend, la sediul Filarmonicii de Stat, s-au vaccinat peste 300 de persoane împotriva SARS-CoV-2

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Peste 300 de persoane s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 la maratonul organizat de Consiliul Judeţean Sibiu, în weekend, la sediul Filarmonicii de Stat, a anunţat luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP), conform agerpres.

Potrivit sursei citate, dintre cele 330 de persoane care s-au vaccinat la maraton, 292 s-au imunizat cu serul produs de Pfizer, iar restul de 38 de persoane cu cel produs de Johnson&Johnson.

"De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 360.547 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapelor din Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România. Până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 182.016 persoane cu prima doză de vaccin, 140.367 persoane cu cea de-a doua doză şi 38.164 de persoane cu cea de-a treia doză. Tot de la începutul pandemiei până în prezent au fost vaccinaţi 10.408 minori (12 - 17 ani) - 5.877 cu doza I, 4.496 doza II, 35 cu doza III", precizează comunicatul de presă transmis de DSP Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.