Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Timișoara e spectacol!

Facebook
spectacol

La Timișoara e spectacol!

Primarul Fritz se laudă cu o realizare cu care nici primarul celei mai amărâte comune din România nu s-ar lăuda! Anume: a trasat pe un asfalt anteexistent un terenuș de baschet și a pus acolo două panouri cu coșuri. Iar lauda este că din nou “Baza Uszoda” este deschisă publicului!

Timișorenii au reacționat imediat pe rețelele de socializare explicându-i primarului necunoscător al Timișoarei, el netrăind pe aceste meleaguri, ci venind în Timișoara din Germania abia în 2019, special pentru a candida, că “uszoda” este un cuvând maghiar ce înseamnă “ștrand”, acea bază exact asta fiind înainte de a deveni paragină: ștrand!

Cum să te lauzi, atunci, că ai redat publicului “Baza Uszoda”, adică un ștrand, când tu n-ai făcut altceva decât să trasezi niște linii pe asfalt și să pui două panouri ce se cumpără de-a gata?! Ridicolul situației e cu atât mai mare cu cât aproape toți fanii care i-au pus comentarii la postare au scris ceva de genul “Bravo, Dominic, acolo am învățat să înot!”, “Bravo, Dominic, la acel ștrand mi-am petrecut verile călduroase!”, unul nescriind “Bravo, Dominic, acolo am jucat baschet!”

Reamintim că fostul primar Nicolae Robu, care are în sondaje scor dublu față de Fritz, fiind regretat de tot mai mulți timișoreni pe zi ce trece, acuză mereu administrația actuală că nu are niciun proiect propriu după trei ani de mandat, de fapt, nici măcar o idee de proiect și că e incapabilă până și să gestioneze proiectele moștenite de la el, creând un haos în oraș cum n-a fost niciodată.

O altă “realizare” marca Fritz este o statuie considerată de timișoreni ofensatoare la adresa lor, apărută în Piața Libertății -o puteți vedea în poză. După schela de 350.000 de euro considerată de timișoreni oribilă, din Piața Victoriei, pusă strident chiar lângă superbul palat al Operei, această statuie vine… ca cireașa de pe tort.

content-image

În încheiere, facem un exercițiu de imaginație: dacă Fritz ar vrea să-l contrazică pe Robu, n-ar putea revendica drept proiecte proprii decât “împodobirea” celor două superbe piețe cu cele două hidoșenii: schela din Piața Victoriei, respectiv statuia gheboasă, cum a numit-o Robu, din Piața Libertății. Trist bilanț…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.