Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În fața unui nou mandat la Sănătate, Tătaru iese la rampă: 'Oamenii au înțeles că sănătatea nu se negociază, unii politicieni însă nu'

Captura foto Antena 3
Nelu Tătaru

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru a declarat joi că "sănătatea oamenilor nu se negociază", adăugând că românii de rând au înţeles acest lucru, spre deosebire de unii politicieni. Nelu Tătaru nu a specificat însă care sunt politicienii sau liderii politici la care face referire.

"Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător să te lupţi pentru o gură de aer. Pacienţii nu pot fi salvaţi cu populisme. Românii au înţeles, unii politicieni încă nu", a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătății.

Tătaru a atras în repetate rânduri atenţia cu privire la faptul că România traversează o situaţie foarte grea din punct de vedere sanitar. Tătaru a mai declarat, anterior, că nu înţelege refuzul majorităţii populaţiei de a se vaccina, în condiţiile în care serul este singura "armă" împotriva COVID-19.

Nelu Tătaru, propunerea de ministru al Sănătății în Guvernul Nicolae Ciucă, se află în fața celui de-al doilea mandat de ministru. De profesie medic chirurg, reales președinte al PNL Vaslui în iulie anul acesta după acuzații de fraudare a alegerilor, apropiat de tabăra Cîțu din PNL, Tătaru a mai condus Ministerul Sănătății în primele două valuri ale pandemiei și ar urma să revină la conducerea ministerului într-o perioadă complicată: vârful valului 4, val care a pus cele mai mari probleme țării noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.