Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lanțul de magazine iSTYLE va folosi un chatbot dezvoltat de compania locală Druid

Lanțul de magazine iSTYLE, distribuitor de produse Apple în Centrul și Estul Europei va folosi un chatbot dezvoltat de compania locală Druid, care să eficientizeze activităţile de suport tehnic clienţilor din Bucureşti, informează un comunicat, potrivit Mediafax.

Cele două companii au semnat un parteneriat pentru proiectarea şi dezvoltarea chatbotului. Serviciul va fi extins până la sfârşitul anului în alte 6 ţări europene.

Poreclit intern “ALEX”, chatbotul a fost antrenat să răspundă la 10 tipuri de servicii pentru cele 50 de produse din portofoliul iSTYLE. ALEX răspunde direct la întrebările uzuale, fără să mai apeleze la agentul uman. În cazul în care se raportează un incident, ALEX pune întrebările necesare completării fişei client, preia defectul raportat, extrage automat modelul de telefon şi serviciul dorit, oferă instant cotaţia de preţ şi programează reparaţia la unul dintre service-urile autorizate iSTYLE.

Vezi si: Cum s-a retras Titus Corlățean de la șefia Senatului: Vă anunț că n-am decedat

Mai mult, ALEX verifică şi notifică clientul asupra statusului reparaţiei prin integrarea cu Salesforce.com, sistemul intern CRM folosit de către iSTYLE. ALEX foloseşte funcţia NER (Named Entity Extractor) pentru o acurateţe de 100% în completarea automată a datelor.

Druid este o companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip Enterprise, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise. Compania a fost dezvoltată de antreprenorul Liviu Drăgan. Druid are printre clienţi Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, Asirom, ProTV, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Servier, Profi, Carrefour, iStyle, Altex, Provident sau Farmaciile Dona.

iSTYLE face parte din Midis Group, este o rețea de 43 de magazine Apple în Centrul și Estul Europei. În România există zece magazine iSTYLE, deservite de 70 angajați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.