Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laptopuri, tablete, ghiozdane complet echipate oferite elevilor prin Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Secretarul de stat Gheorghe-Florin Cârciu va efectua o vizită oficială în regiunea Cernăuți, Ucraina, în perioada 19-22 februarie a.c,  anunță Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
.
În cadrul vizitei, demnitarul se va întâlni cu reprezentanți ai instituțiilor publice din regiune, în vederea deschiderii unui dialog constructiv și a unei bune colaborări în direcția susținerii etnicilor români din această zonă.
În același timp, va avea o serie de întrevederi cu reprezentați ai comunității românești din regiunea Cernăuți pe teme legate de educație și păstrarea identității lingvistice, culturale și spirituale românești.
.
"Pentru susținerea activității școlare a elevilor etnici români, care învață în limba română sau în școli cu predare în limba română, delegația DRP va oferi laptopuri, tablete, ghiozdane complet echipate și materiale identitare pentru promovarea valorilor culturale românești și a simbolurilor naționale. Apreciem efortul etnicilor români din Ucraina de a păstra vie limba română și ne dorim să sprijinim acest demers și în viitor.", adaugă DRP în comunicat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.