Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lara Gut-Behrami a câştigat slalomul uriaş de la Killington, la care Mikaela Shiffrin a terminat pe 13

insidethegames.biz
Mikaela Shiffrin schi alpin slalom

Elveţianca Lara Gut-Behrami a câştigat slalomul uriaş de la Killington (Vermont), sâmbătă, în Cupa Mondială de schi alpin, cursă în care americanca Mikaela Shiffrin s-a clasat doar pe locul 13, transmite AFP.

Pe un parcurs scurtat din cauza vântului, Gut-Behrami (31 ani) s-a impus cu timpul de 1 min 44 sec 08/100 (52 sec 72/100, în prima manşă, respectiv 51 sec 36/100, în manşa secundă), devansându-le pe italianca Marta Bassino, 1 min 44 sec 15/100, şi pe suedeza Sara Hector, campioana olimpică en titre, 1 min 44 sec 28/100.

Campioană mondială a acestei probe la Cortina d'Ampezzo (Italia) în 2021, nu mai câştigase un slalom uriaş în Cupa Mondială de la Soelden (Austria) din octombrie 2016, adică nu mai puţin de 37 de curse fără victorie, scrie agerpres.ro.

În ierarhia generală a Cupei Mondiale feminine, după trei probe din cele 39 ale calendarului, conduce Mikaela Shiffrin, cu 220 de puncte, urmată de slovaca Petra Vlhova (a patra la Killington), cu 170 puncte, Sara Hector, 141 puncte, etc.

Lara Gut-Behrami este lider în clasamentul Cupei Mondiale la slalom uriaş, după prima etapă din cele zece, cu 100 de puncte, urmată de Marta Bassino, 80 puncte, Sara Hector, 60 puncte, etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.