Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Larissa Iapichino a doborât recordul mondial Under-20 la lungime în sală

rtv.net
atletism obstacole

Tânăra atletă italiană Larissa Iapichino (18 ani), fiica fostei campioane mondiale Fiona May, a stabilit un nou record record mondial Under-20 la lungime în sală, sâmbătă la Ancona (nordul Italiei), reuşind o săritură de 6,91 m, care reprezintă cea mai bună performanţă mondială anului în această probă, precizează World Athletics, potrivit Agerpres.

Iapichino a îmbunătăţit cu trei centimetri vechiul record la categoria sub 20 de ani, stabilit în 1983 de germanca Heike Drechsler (6,88 m).

Citește și: Miron Cozma, despre protestele din Valea Jiului: ‘Acești oameni riscă să își piardă viața din cauza condițiilor precare. Mi-ar plăcea ca președintele Iohannis să se ducă în mină să lucreze el acolo 8 ore’

Această reuşită îi garantează italiencei participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate în vara acestui an, precizează EFE.

Mama sa, Fiona May, a cucerit medaliile de argint la Olimpiadele de la Atlanta (1996) şi Sydney (2000) la săritura în lungime, precum şi două titluri de campioană mondială în această probă (1995, 2001).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.