Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LAUDE SUPREME pentru Viktor Orban din SUA: 'Este atacat pentru că a devenit un personaj politic mondial'

FOX NEWS
Viktor Orban

Europenii s-au săturat să li se dicteze de la Bruxelles, a declarat fostul consilier al preşedintelui Donald Trump, Steve Bannon, într-un interviu acordat postului public de televiziune M1, în care mai susţine între altele că premierul ungar Viktor Orban a devenit "un personaj politic mondial" şi de aceea este atacat, relatează MTI.

"Victoria lui Orban şi amploarea acesteia - şi în particular faptul că a susţinut atât de vocal faptul că acest lucru este în apărarea Occidentului iudeo-creştin - sunt privite în America, Anglia şi restul Europei Occidentale ca un moment realmente revoluţionar", a spus Bannon, avertizând că "Orban a ajuns un personaj politic mondial şi va fi intens atacat".

Citește și: Sumă impresionantă câștigată de Vladimir Drăghia la Exatlon! Ce va face actorul cu banii

Steve Bannon s-a referit şi la gardul antiimigraţie construit de Ungaria la graniţa sudică, remarcând: "Aţi construit zidul înaintea noastră, ne-am dori să avem zidul vostru", scrie agerpres.ro.

"Dacă nu-ţi poţi apăra graniţele, nu ai suveranitate", a continuat el, pentru a adăuga că "graniţa sudică a SUA este o glumă totală şi preşedintele Trump ştie că este imperios necesar să construiască un zid", referire la promisiunea de campanie a preşedintelui american de a ridica un zid la frontiera cu Mexicul.

Citește și: Guvernul a pus pecetea! A fost stabilit modul în care vor primi sporuri acești bugetari

Bannon a mai apreciat în interviu că "oamenii s-au săturat să li se dicteze de către cei de la Bruxelles, un fel de elită de directori, oameni de ştiinţă şi ingineri care să le spună cum e cel mai bine să-şi trăiască viaţa".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.