Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruța Kovesi spune că nu știa nimic despre procurorul Mircea Negulescu: 'Nu am primit niciun fel de sesizare' / VIDEO

Inquam Photos/Octav Ganea
Mircea Negulescu

Laura Codruța Kovesi a vorbit despre celebrul procuror Mircea Negulescu, fost la DNA Ploiești, și care a făcut obiectul mai multor înnregistrări audio și video în ultimul an. Kovesi spune că nimeni nu i s-a plâns de procurorul proreclit ”Portocală”.

”Când a început să lucreze la DNA, aveam o vechime de 20 de ani în procuratură. Nu am primit niciun fel de sesizare cu privire la conduita sa. Noi facem controale de către procurorii ierarhic superiori. Nu am primit plângeri sau sesizări scrise. Am aflat din acele înregistrări care au fost făcute publice. Când am văzut acel comportament, pe care nu îl agreez, am luat măsuri, am vrut procurori corecți în DNA, profesioniști, care respectă legea. Unii au încălcat legea, codul deontologic.

Nu știu dacă procurorul Negulescu a avut o relație cu Andreea Cosma, nu îi întreb pe procurori despre viața lor privată.”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.