Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruța Kovesi se ia la trântă cu greii Europei: 'Ambiția noastră este de a fi cel mai bun instrument pentru a urmări infractorii cu gulere albe'

media.radiochisinau.md
Laura Codruta Kovesi

Șefa Parchetului European (EPPO), Laura Codruța Kovesi, a participat zilele trecute la Congresul European al Poliției din Berlin. Kovesi susține că vrea ca EPPO să fie văzut ca un instrument util împotriva grupărilor mafiote și a oficialilor corupți din Europa.

„Ambiția noastră este de a fi cel mai bun instrument disponibil pentru a urmări grupurile infracționale organizate și infractorii cu gulere albe. Aș dori să vedeți EPPO ca pe o oportunitate unică, o piatră de hotar spre o activitate polițienească cu adevărat transnațională”, a declarat Kovesi.

Vezi și: Raportor pe bugetul UE: 'Kovesi anchetează cazuri în valoare de 5,4 miliarde de euro. Nu toţi sunt entuziasmaţi să dea putere Parchetului European'

Vezi și: Parchetul European condus de Laura Codruţa Kovesi a făcut percheziții în trei locații din România: fraudă de peste 3 milioane de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.