Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Ioana Paar şi Jaqueline Cristian au fost eliminate în turul al doilea al calificărilor pe tabloul principal al French Open

Facebook.com
Laura Ioana Paar

Laura Ioana Paar, locul 199 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, de Marta Kostiuk din Ucraina, locul 119 WTA şi cap de serie numărul 2, în turul al doilea al calificărilor pe tabloul principal la turneului de la Roland Garros, potrivit news.ro.

Paar a părăsit competiţia după un meci de 67 de minute.

Jaqueline Cristian, locul 167 WTA, a fost învinsă şi ea în această manşă, cu scorul de 6-0, 6-4, de Nadia Podoroska din Argentina, locul 131 WTA şi cap de serie numărul 8, după o partidă de 77 de minute.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Mai sunt calificate în turul al doilea Monica Niculescu, locul 141 WTA şi cap de serie numărul 16 (adversară bulgăroaica Eliţa Kostova, locul 212 WTA), Elena-Gabriela Ruse, locul 179 WTA (Francesc Di Lorenzo, locul 135 WTA şi cap de serie numărul 10) şi Irina Bara, locul 142 WTA (Harriet Dart, locul 151 WTA).

Accederea în turul al doilea al calificărilor este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 16.000 de euro şi cu 20 de puncte WTA. Jucătoarele care trec în turul al treilea îşi asigură un premiu de 25.600 de euro fiecare şi câte 30 de puncte WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.