Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Zarafin, medic specialist ATI: 'Nu există tratament miraculos pentru COVID!'

https://www.news.ro/
laura zarafin

Medicul Laura Zarafin, medic specialist ATI la Spitalul Colentina, afirmă într-o postare pe Facebook că nu există tratament miraculos pentru COVID-19, că sunt la terapie intensivă pacienţi trataţi acasă cu diverse medicamente vehiculate în spaţiul public şi cu afectări pulmonare între 70 si 95%, potrivit news.ro.

Ea se adresează protestatarilor, spunându-le că sunt liberi să strige orice şi să facă orice cu viaţa lor, ”Dar nu aveţi liberatea de a ne încălca drepturile noastre”, afirmă medicul.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

”De această dată vă spun categoric, puteţi să injuraţi şi să mă ameninţaţi cât doriţi - NU EXISTĂ TRATAMENT "MIRACULOS ". Avem în ATI pacienţi trataţi acasă cu claritomicină sau doxiclină sau azitromicină, aspenter si vitamine, cu afectări pulmonare între 70 si 95% NU SUNTEM CRIMINALI ”, scrie medicul pe Facebook.

Ea precizează că nedicii nu ştiu de ce 95% dintre cei infectaţi supravieţuiesc, iar 3-5% ajung în ATI.

”În rest, sunteţi liberi să strigaţi orice şi să faceţi orice cu viaţa dumneavoastră. Dar nu aveţi liberatea de a ne încălca drepturile noastre”, conchide medicul, referinuse la protestele faţă de restricţiile destinate combaterii pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.