Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Lazarus dă de pământ cu responsabilii de la Interne: A fost atentat cu bombă! Miliția era prea ocupată cu amenzile pentru măști. Tăntălăilor...

Inquam Photos / Octav Ganea
luis lazarus

Atentatul cu bombă de la Arad de sâmbătă în care a fost asasinat omul de afaceri, Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex. Luis Lazarus spune pe pagina sa de socializare că situația e foarte gravă și că îi este frică de o încercare de mușamalizare a cazului pentru a ascunde faptul că Poliția a fost incapabilă să prevină atentatul.

”România a trecut de simple incendieri, pe care Militia nu prea le-a băgat in seama, ocupată fiind cu amenzi pentru nepurtatul măștii,  la ATENTAT cu BOMBA! Acum sa va văd stimabililor! O sugestie pentru voi: criminalii erau acolo, erau la fata locului! Au supravegheat momentul cand victima s-a urcat in mașina și a plecat din parcare, după care au detonat bomba, privind, ca sa se asigure ca fac treaba ... conform contractului !!!  Au fost profesioniști !!! La asta sa va gândiți... bine!!! Sa nu încercați sa mușamalizati aceasta chestiune, tantalailor !!! E mult prea gravă!”, susține el pe  pagina sa de facebook.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că în cazul mașinii care a fost aruncată în aer la Arad s-au mobilizat cei mai buni specialiști din cadrul MAI. Bode a dat asigurări că este un incident izolat și nu vor urma alte atentate.

”Am fost informat imediat după ce s-a produs și la scurt timp, împreună cu structurile de conducere din MAI, am luat decizia de a trimite la Arad cele mai bune echipe ale Poliției Române.

Am luat legătura cu instituțiile partenere cu MAI, cu Parchetul General.

Împreună am gestionat situația de la fața locului astfel încât cei mai buni specialiști ai Poliției Române să identifice autorul sau autorii.

Ieri au fost finalizate cercetările la fața locului, dar vor continua în etapa de analiză a probelor. Ancheta continuă prin audierea martorilor, angajaților, rudelor. Analizăm imaginile de la fața locului, analizăm imaginile de pe traseul victimei pentru a-i prinde pe cei vinovați.

În istoria post-decembristă a României au mai fost tentative de asasinare prin acest mod de operare, dar fără finalitate. Acesta este un caz singular. Cunosc profesionalismul instituțiilor statului român și de aceea vă spun că România este o țară sigură.”, a spus Lucian Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.