Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lecție de educație civică primită de o româncă: Ce a pățit după ce a aruncat gunoiul pe stradă

www.digi24.ro
gunoi aruncat in Olt

Aruncarea gunoiului pe marginea drumului a fost taxată într-un mod inedit în județul Mehedinți. O femeie a primit acasă un colet cu gunoiul menajer pe care l-a aruncat pe marginea unei șosele din Gorj. Un trecător a decis să-i trimită acasă pachetul, după ce a găsit printre resturi și facturi cu datele personale ale tinerei, potrivit Medifax.

Un bărbat aflat la cules de plante medicinale, în zona Dealului Bujorăscu, din județul Gorj, i-a observat pe drumari în timp ce strângeau gunoiul aruncat de un trecător pe marginea drumului.

Revoltat de gestul persoanei care și-a lăsat resturile în apropierea șoselei, acesta a strâns gunoiul și a expediat coletul la adresa de pe documentele lăsate printre deșeuri.

"Ea a aruncat gunoiul și un cetățean intrigat, cu puternic simț civic, i-a trimis coletul acasă. A lăsat în gunoi și facturi, dar și alte acte. A aruncat inclusiv pampers. În păduri se aruncă destul de multe gunoaie. Este un exemplu de urmat, poate așa o să se înțeleagă că nu este normal să aruncăm gunoiul peste tot. Întâmplarea a avut loc pe Dealul Bujorascu. Îl felicităm pe domnul care a făcut acest gest, a și plătit transportul. Gunoiul a ajuns la destinatie, 11 kilograme în total și a fost primit, nu s-a întors la expeditor. Omul a trimis coletul cu confirmare de primire. Era la cules de plante medicinale și când a văzut gunoiul ne-a spus ”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

În luna iulie, în cadrul unei acţiuni de ecologizare, drumarii au găsit un sicriu cu oseminte umane, pe marginea Drumului Naţional 67, în comuna Leleşti, din Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.