Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leful Coca-Cola îşi linişteşte angajaţii: 'Nu vor urma scăderi salariale, ca urmare a transferului contribuţiilor'

coca cola

Jaak Mikkel, manager general Coca-Cola HBC România, a precizat astăzi, în cadrul întâlnirii cu premierul Mihai Tudose că în urma transferului contribuţiilor sociale de la angajaţi la angajatori nu va exista un impact negativ asupra angajaţilor şi nu vor urma scăderi salariale, confom bursa.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, Jaak Mikkel a prezentat premierului impactul socio-economic pe care prezenţa sistemului Coca-Cola o are în ţara noastră. Astfel, sistemul Coca-Cola angajează, în total, în România, peste 1.500 de persoane, iar pe întregul lanţ de valoare sunt susţinute 19.900 de locuri de muncă, ceea ce echivalează cu 0,3% din întreaga piaţă locală a forţei de muncă.

Potrivit sursei citate, Coca-Cola pe plan local aduce o valoare adăugată de 448 milioane de euro în economia românească. Această valoare este echivalentul a 0,3 puncte procentuale din Produsul Intern Brut (PIB) al României. Peste 50% din această valoare, generată de întregul lanţ de valoare Coca-Cola, reprezintă contribuţia la bugetul de stat: 241 milioane de euro, ceea ce echivalează cu 0,8% din toate taxele încasate de statul român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.